Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους μαθητές της Γ τάξης που συμμετείχαν στην εκδήλωση για την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Με συγκίνηση και σεβασμό προς το ηρωικό παρελθόν, οι μαθητές παρουσίασαν μια ξεχωριστή απαγγελία ποιημάτων, ενώ μοιράστηκαν την αξέχαστη ιστορία μέσα από την ανάγνωση του χρονικού, συνοδεία οπτικοακουστικού υλικού.

Οι μαθητές απέδειξαν την αφοσίωσή τους στην ενίσχυση της μνήμης και της σημασίας των ιστορικών γεγονότων για τη χώρα μας. Η συμμετοχή και ο σεβασμός που έδειξαν προς τη μνήμη των ηρώων της εποχής εκείνης ήταν συγκινητική και παράδειγμα ώριμης συμπεριφοράς.

Επίσης, δεν μπορούμε παρά να αναφέρουμε και τα καλλιτεχνικά έργα που δημιούργησαν οι μαθητές κατασκευάζοντας ένα πανό και μια ζωγραφιά που αντικατοπτρίζουν τη σημασία αυτής της επετείου. Η δημιουργικότητα, η συνεργατική διάθεση και το ταλέντο των μαθητών που εκδηλώθηκαν μέσα από αυτά τα έργα είναι εντυπωσιακά και χαιρόμαστε που αυτά προσέθεσαν μια εξαιρετική διάσταση στην εκδήλωση.

Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας και προς την κα. Αλεξανδρή Δέσποινα, καθηγήτρια Αγγλικής γλώσσας μας, η οποία καθοδήγησε τους μαθητές με ενθάρρυνση και υποστήριξη καθ’ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας της εκδήλωσης όπως επίσης και τον κο. Γιώργο Σίσκο, καθηγητή εικαστικών, ο οποίος βοήθησε στον σχεδιασμό του πανό. 

Ας συνεχίσουμε να εμπνεόμαστε από τη σημαντική αξία της ιστορίας μας και να τιμούμε εκείνα γεγονότα που διαμόρφωσαν το παρελθόν μας.